VERGEZELLENDE FAMILIELEDEN

Het is mogelijk om bij bepaalde vakanties de eigen partner en/of kinderen mee te nemen op vakantie als vergezellende familieleden.

Bij welke vakanties dit mogelijk is en voor hoeveel vergezellende familieleden dit maximum lukt is aangegeven in het vakantieboekje. Voor de andere vakanties zijn vergezellende familieleden NIET mogelijk. 

  • kinderen ouder dan 6 jaar (volgens geboortejaar) betalen 9 euro per ingegane nacht (maaltijden, verzekering,…). Jongere kinderen kunnen gratis mee (maar worden wel meegeteld als vergezellend familielid, ook indien ze nog in een reisbedje slapen. Dit in functie van de brandveiligheidsvoorschriften).
  • kinderen van kookouders/ TP-ers die dezelfde leeftijd hebben als de deelnemers van deze vakantie, raden we aan om mee te gaan als vakantiedeelnemer. Als vakantiedeelnemer vallen deze kinderen onder de verantwoordelijkheid van de monitoren en kunnen ze zeker deelnemen aan de geprofileerde activiteiten. Zij kunnen geboekt worden vanaf de boekingsstart van de vakanties.
  • indien kinderen meegaan als vergezellend familielid, vallen ze onder de verantwoordelijkheid van de ouders.
  • deelname aan externe activiteiten kan in sommige gevallen, maar onder toezicht van de ouders. De kostprijs voor deze activiteiten wordt na de vakantie doorgerekend aan de (kook)ouders. We vragen wel om dit op voorhand duidelijk af te spreken met Kazou (vb: busplanning,…)
  • Vergezellende volwassenen betalen 9 euro per ingegane nacht (maaltijden, verzekering,…)
  • Vergezellende familieleden kunnen, indien er plaatsen vrij zijn, mee met de bus*. Indien er geen vrije plaatsen zijn, is het vervoer van de vergezellende familieleden op eigen kosten.

* Bij vakanties naar Spanje (Albanya, Escala, Combi Albanya-Empuriabrave en Combi Empuriabrava-Albanya, Empuriabrava, Esponella, San Vicente en Viladasens) wordt standaard €135 per vergezellend familielid op de bus aangerekend.